Annoncering

Klap sammen
No announcement yet.

Hvad vil vi med siden.

Klap sammen
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
nye indlæg

 • Hvad vil vi med siden.

  Hej alle medlemmer af Yamaha xs650 klub Danmark.

  Jeg har jo set, hvad vej vinden blæser, siden her er blevet en invitations side, og en tæller for, hvor mange deltager i årets træf. Alt kommunikation imellem medlemmer er desværre røget over på facebook, og her hygger vi os, fint og lidt meget øv.

  Så nu spørges der på facebook, u-kategoriseret, i øst og i vest, og går det som alle andre facebook grupper, går spørgsmålene igen og igen og igen, tingene puttes ikke i kasser, som her på forum. Jeg har over tid været i mange facebook grupper, og er ærgerlig over den popularitet facebook har fået, med det primitive forsøg på at lavet forum. Som webadmin, har jeg stadig opgaven med at opdaterer mod sårbarheder på vores forum, som ikke bruges særlig meget mere.

  Jeg husker tilbage i tiden, der blev spurgt, skal vi gå på facebook i stedet, der blev dengang sagt nej, så har vi ikke alle med, og det får vi ikke, men det før vi heller ikke her. Der kommer en dag, hvor vores forum leverandør dør hen, da der ikke er nok der betaler for at de vedligeholder det. Så dør forum under alle omstændigheder. Jeg syntes det vil være ærgerligt, at smide alle de guldkorn, vi har samlet sammen over tid væk. Det skete i sin tid ved overgang fra en forum type til en anden forum type, på et rigtig godt forum om alt inden for Suzuki Intruder. Her havde specialister inden for denne type cykel, virkelig brugt mange timer på at forklarer om alt. Fra den ene dag til den anden, alt slettet, æv. Det samme er sket på danskefilm.dk og mange flere.
  Måske nogen skal ud af busken og skrive, hvordan de vil have det med vi fjerner forum. At vente på at det hackes igen inden vi evt. lukker, det er ikke ønskeligt set fra min side. Det er heller ikke ønskeligt for mig, at vedligeholde noget der ikke bliver brugt.

  De bedste sommerhilsener fra Peter – WebAdmin.

 • #2
  Jeg vil da ærgre mig, hvis "klubsiden" forsvinder, men kan da osse få øje på at den ikke bliver brugt ret meget. Selv er jeg ikke facebooker, men ser af og til alligevel hvad som rør sig på den legendariske (fruen er jo på), som ser ud til at være "nemmere" i funktionalitet end "klubsiden", men du har ret i, at den osse er mere luftig og ikke nødvendigvis samler viden om xs650.
  Hilsen Anders, Frederikssund

  Kommentar


  • #3
   Det er ikke mange ord der er skrevet her på forum de sidste par år. Desværre blev jeg forhindret i at komme til generalforsamlingen, men jeg ville have nævnt muligheden for en Facebook side.
   Argumentet med at vi mister nogle ved at flytte til Facebook holder ikke - vi har allerede mistet både de der ikke er på Facebook og en hel del andre.
   Jeg foretrækker bestemt strukturen i et forum, men når der ikke er nogen aktivitet bliver det alligevel hurtigt kedelig.
   Det er fint med en hjemmeside til at præsentere klubben, hvor der kan være info, billeder med videre. Men diskussion vil muligvis være lidt mere livlig på Facebook her i 2021.

   God sommer!
   Venligst
   Johnny Nielsen

   Kommentar


   • #4
    Hej Johnny, på forsiden er lagt et link til facebook gruppen, startet og kørende med over 400 medlemmer, så deeeeet bar dajlig,

    John Gammelgaard er administrator / ordstyrer . Som skrevet blev det foreslået for år tilbage. Jeg tænker et eller andet officielt må der være ved gruppen, da klubbens logo anvendes. Ja facebooks manglende emner i kasser/ kategorier prikker til min OCD.

    MVH

    Kommentar


    • #5
     Oprindeligt indsendt af xs650.dk Se indlæg
     Hej Johnny, på forsiden er lagt et link til facebook gruppen, startet og kørende med over 400 medlemmer, så deeeeet bar dajlig,

     John Gammelgaard er administrator / ordstyrer . Som skrevet blev det foreslået for år tilbage. Jeg tænker et eller andet officielt må der være ved gruppen, da klubbens logo anvendes. Ja facebooks manglende emner i kasser/ kategorier prikker til min OCD.

     MVH
     Tak! Jeg må have overset linket på forsiden, men nu har jeg da fundet hvor XS650 folket fra klubben "gemmer sig".
     Som tidligere nævnt vil jeg også foretrække et forum som dette, men trods alt er det muligt at søge i de enkelte Facebook grupper.
     Venligst
     Johnny Nielsen

     Kommentar


     • #6
      Hej til alle jer (3) der stadig tjekker forum ud

      Er helt enig med web-admin. Folket har solgt deres sjæl til FB. Men hvem kan også konkurrere med kattevideoer. Jeg deltager ikke selv på FB, men har været inde for at se hvad der foregår. Som forventet en stor rodebutik, og stort set samtlige tekniske emner har allerede været gennemdebatteret på forum, og debatten kan altid fortsætte her. Der er jo nok en grund til at den tyske og hollandske klub m.fl. holder fast i deres fora.

      Jeg ved ikke hvad årsagen er, til at vi er blevet kuppet af FB brugerne, men det må jo være for svært for hr og fru Danmark at logge sig på vores forum eller hur? Hører gerne hvad grunden er. Vi er trods alt den ganske lille XSfamilie, og burde ikke splitte os op i 2 lejre (som det er sket for andre mærkeklubber her til lands).

      Det var bare min lille bøvs.

      Håber at I alle kan holde varmen derude

      De venligste hilsener

      Peter Klentz...
      'Best thing I ever rode.' Kenny Roberts.

      'They say cockroaches and Keith Richards would be among the few survivors of a nuclear holocaust. The XS would be another.’Brian Tarbox in Classic & Motorcycle Mechanics may 1998.

      Kommentar


      • #7
       At oprette sig her, eller på FP er stort set det samme, et par bokse, der skal udfyldes og et sikkerheds spørgsmål for at holde robotter ude, og man er i gang, jeg tror ikke det er det.

       De ca. 50 medlemmer jeg har hjulpet over mine 15 år her, de har stort set kun haft problemer ved glemt skift af mail adresse.

       Hvor mange der har opgivet ved jeg ikke. De samme havde nok opgivet på FB. Jeg tror det er mobil integrationen der gør det. Denne version af forum som vi kører på her, er nu ellers noget lunde mobil integreret. Som skrevet før, så har det været døden for flere gode fora (tror jeg det hedder i flertal).

       Fortsat god søndag her fra.

       Kommentar

       Working...
       X