Annoncering

Klap sammen
No announcement yet.

29. juni 2012, 10 års jubilæum

Klap sammen
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
nye indlæg

  • 29. juni 2012, 10 års jubilæum

    Jeg kom til at se i min 10 års kalender, at den 29. juni 2012 er en fredag. Det passer jo fint, med en brav af en 10 års jubilæumsfest. Vi er nok mange der allerede nu glæder os til hvad bestyrelsen finder på til den dag. Var det noget med at få et micro bryggeri til at brygge en XS jubilæums øl, med vores logo på flasken??

  • #2
    Ja, ja Mansgaard, men det er jo altså først i 2012 - hvis vi altså eksisterer så længe. For inden da ser det ud til, at vi har et lille problem med at få nogle brave medlemmer til at tilbyde sig som værter for træf i 2010 (vi har et seriøst bud på 2011). Forhåbentlig er det bare fordi, at I har haft for travlt på landevejene. Men nu hvor de fleste udendørs forlystelsesetablismenter vel efterhånden har lukket, og cyklerne er hængt på væggen for vinteren, er der vel nogen af jer, der får tid til lidt eftertænksom overvejelse og byder ind på den fornøjelige opgave? Vi venter spændt.

    //Peter...
    'Best thing I ever rode.' Kenny Roberts.

    'They say cockroaches and Keith Richards would be among the few survivors of a nuclear holocaust. The XS would be another.’Brian Tarbox in Classic & Motorcycle Mechanics may 1998.

    Kommentar

    Working...
    X